keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Pöön kootut

Edelleen sairastellaan ja ollaan tekemättä lähestulkoon mitään.
Nyt aletaan olla jo voiton puolella, ainakin toivottavasti.

Koska ei olla tehty oikeastaan mitään, ei ole juuri kerrottavaa.
Galgot rallas eilen metsätiellä tuhatta ja miljoonaa ja mua hirvitti. Ensin hirvitti Ipan jalka, se takanen mitä ollaan paranneltu lihasvamman jälkeen pitkään. Sen jälkeen hirvitti molempien jalat, kun tyypit juoksee vintit pimeenä metsätiellä ja kääntyvät samalla vauhdilla metsän puolelle ryteikköön. Siinä vaiheessa tuli huudettua erinäisiä painokelvottomia sanoja hyvin rakennetun lauseen sisällä. Ihan kuin ne muka ymmärtäisivät.
No eikö sieltä sitten tulla etujalkaa linkuttaen. Ibero siis. Mitään ei löytynyt, linkuttaminenkin loppui pienen puhaltelun ja taivuttelun jälkeen. Vaan kyllä siitä huomaa kävellessä, että joku on ottanut vähän osumaa, koska se kävelee jalat hieman levällään. Etujalat siis. Ravissa se näyttäis olevan ok. Joskin siitä huomasi tänään koirapuistossa, että ei se ihan kunnossa ole, koska se ei halunnut juosta Pöden kanssa.

Noh, mutta itse otsikon aiheeseen. Pöö on ilmeikäs kaveri. Joskin sen ilmeet on hyvin usein sitä, että sillä on kieli poskella ja aivot vapaalla. Mutta ainakin se on iloinen ja nauttii elämästä. 
Tässä siis Pöön kootut ilmeet vaihtelevalla laadulla..jotkut kuvat on leikelty isommista kuvista ja laatu kärsinyt ja jotkut on muuten vaan surkeita. Korjaiskohan joulupukki mun kameran ja molemmat putket?

Helmikuu 2012
Huhtikuu 2012
Heinäkuu 2012
Syyskuu 2012
Lokakuu2012
Lokakuu 2012
Lokakuu 2012
Lokakuu2012
Lokakuu 2012

1 kommentti: